Mijn verhaal

Over Robin

Wat leuk dat je meer over mij wil weten! Ik vertel je graag over mezelf en hoe ik in deze fijne positie terecht ben gekomen.

Mijn verhaal met video’s maken begint al rond mijn 10e levensjaar. Uiteraard had ik wel eens een camera gezien en had ik een kast vol met videobanden, maar in 2004 maakte ik kennis met video-editing software. Het hek was van de dam en jaren later begon ik met een mediaopleiding in Rotterdam met een fantastische filmstage in Nieuw-Zeeland. Daar heb ik mijzelf een stuk beter leren kennen. Toen besloot ik de reis met video professioneel aan te gaan pakken. Ik koos voor een vervolgstudie aan de Amsterdam Film School en heb daarbij in één jaar een volledige documentairefilm gemaakt.

De ervaring

Van snelle journalistieke reportages tot diep uitgedachte sfeervideo’s en van ‘run & gun’ tot uitgebouwde sets, ik heb het allemaal ervaren.

Het begon met vrijwilligerswerk. Ik meldde mij aan bij lokale omroepen RTV Papendrecht en RTV Dordrecht om die ‘hands-on experience’ op te doen. Hierbij heb ik werk kunnen doen als verslaggever, redacteur, editor en cameraman. Ook heb ik hier mijn andere passie voor radio kunnen vervullen.

In september 2018 kreeg ik de kans om mee te werken bij Visser Media & Design. In dit jaar heb ik ontzettend veel praktische ervaring opgedaan als producer, cameraman en editor. Ik heb in teamverband veel projecten voor vele klanten mogen doen. De ene keer op set als assistent in een universiteit, het andere moment als cameraman bij de Sinterklaasintocht en de middag erna achter de computer voor een edit over het klimaat. Alles was mogelijk. 

En nu ben ik mijn eigen baas met een eigen bedrijf, heel fijn.

Het streven

Een fijn leven met een mooie carrière en tevreden klanten. Als dat lukt, dan graag ook ‘betekenisvol’ toevoegen.

Naast de focus op mijn videografie en bedrijf, vind ik quality time met mijn familie, vrienden en vriendin het allerbelangrijkst. Met die balans, dan leef je pas écht (in mijn visie). 

Benieuwd naar de auteur? Neem dan contact op! 🙂