Basispakket | €750,-

✅  Een simpele, maar effectieve impressievideo
✅  Max. 4 uur opnames op locatie
✅  Ondersteunende (tekst)animaties vrijgespeeld
✅  Dat incl. montage voor €750,- ex. BTW als startprijs

Zie bijgevoegde voorbeeldvideo!

Businesspakket | €1400,-

✅  Een sterke sfeer- of bedrijfsfilm
✅  Max. 8 uur opnames op locatie
✅  Interviews en set design vrijgespeeld
✅  Dat incl. montage voor €1400,- ex. BTW als startprijs

Zie bijgevoegde voorbeeldvideo!

Cinemapakket | +€2000,-

✅  De mogelijkheden zijn eindeloos
✅  Script & meerdere opnamemomenten
✅  Uitgebreide brainstorm- & feedbacksessie(s)
✅  Totale ontzorging (met een videoteam) vrijgespeeld
✅  Dat alles incl. montage vanaf €2000,- ex. BTW

Zie bijgevoegde voorbeeldvideo!

Staat jouw wens er niet tussen?

Laten we samen kijken naar alternatieven 🔎

F.A.Q.

De prijs per pakket biedt je alvast een beeld van wat je bij een eerste offerte kan verwachten. Uiteraard spreken wij samen een voorlopige prijs af. Bij het cinemapakket is de minimale prijs altijd vanaf €2000,-. De hoogte ligt dan aan de hoeveelheid maatwerk die jij in gedachten hebt.

Het is ook een beginsel, want er kunnen extra kosten van toepassing worden. Denk bijvoorbeeld aan ondertiteling voor je video, meerdere feedbackrondes of aanvullende wensen.

Heb je vragen of herken je je niet in bovenstaande pakketten? Maak dan een aanvraag. Er kan eventueel ook met een uurtarief gewerkt worden. Neem contact op voor de details.

Een uitdaging? Kom maar op! Neem contact op voor de details.

Goede vraag. YourStory Video hanteert een reisvergoeding van €0,30 per gereden kilometer en €30,- per reisuur. Het eerste uur met kennismaking als doel is echter gratis. Als andere onkosten van toepassing zijn, hoor je dat snel genoeg!

Daarbij kunnen aanvullende kosten van toepassing zijn, mochten er na het offertemoment (ingrijpende) wensen bijkomen. Bij ieder pakket is de eerste feedbackronde gratis!

De belangrijkste (lever)voorwaarden zijn terug te lezen in de offerte. Voor het complete overzicht, zie de website footer (onderaan deze pagina). 

Absoluut! Dit en meerdere zogenoemde ‘speciale verzoeken’ (denk ook aan voice-over, presentatie etc.) vallen onder de skillset van YourStory Video. Neem contact op voor de details.

Naast standaard liggende (landscape) video, kan YourStory Video jouw video(‘s) op verzoek ook in een vierkante (square) of rechtopstaande (portrait) variant opleveren. Zo ben je helemaal klaar voor je social media campagne!

Jazeker. Op verzoek kunnen wensen als geen handen schudden, afstand houden en mondkapjes voor de crew worden gehanteerd. Natuurlijk kunnen aanvullende wensen ook in acht genomen worden.

Geweldig! Druk dan hier of op de rode knop rechtsboven op deze pagina en graag tot snel 🙂