Jouw verhaal, jouw video

Ieder bedrijf heeft een verhaal. De ontstaansgeschiedenis, de mensen die er werken, wat jullie betekenen voor klanten en hoe jullie de wereld iedere dag een beetje beter maken. 

YourStory Video is er om dat verhaal om te zetten in beeld!

Authentieke communicatie

Video’s geven jouw bedrijf de kans om je op een authentieke manier te presenteren. Op een persoonlijke manier contact zoeken met jouw publiek? Video is DE manier. 

Hogere conversie

Video’s hebben een hogere conversieratio dan andere soorten content, omdat ze sneller aandacht trekken. Jouw doelgroep is dus eerder geneigd om te klikken! Met een professioneel gemaakte video trekt jouw bedrijf op een effectievere manier de aandacht. 

Meer betrokkenheid

Creatieve beelden, visuele effecten en het beste geluid. YourStoryVideo zorgt ervoor dat jij de aandacht van de kijker vasthoudt en je doelgroep betrekt bij je video. 

Tarieven

Het uurtarief is 80 excl. maar het is ook mogelijk om een voordeelpakket af te nemen.

Basispakket | 750 excl.

✅ Een simpele, maar effectieve

impressievideo

✅ Max. 4 uur opnames op locatie

✅ Ondersteunende

(tekst)animaties vrijgespeeld

✅ Dat incl. montage voor €750,-

ex. BTW als startprijs

Businesspakket | 1400 excl.

✅ Een sterke sfeer- of bedrijfsfilm

✅ Max. 8 uur opnames op locatie

✅ Interviews en set design

vrijgespeeld

✅ Dat incl. montage voor 1400

ex. BTW als startprijs

Over mij

Ik ben Robin, een filmmaker uit de Drechtsteden. In 2019 ben ik mijn eigen videoproductiebedrijf begonnen. Ik ben gespecialiseerd in bedrijfsfilms, aftermovies en sfeervideo’s.

Met een brede mediaopleiding en daarna een verdiepende filmopleiding achter de rug, breng ik een bak aan creativiteit mee. De daaraan gepaarde ervaring bij verschillende videobedrijven en klanten maakt het af. Ik lever jou het totaalpakket en dat geeft mij het leukste werk wat er is.